Goldman Sachs Feels Bitcoin vil teste US $ 3000 Mark meget snart

Det er sæsonen for interessante Bitcoin forudsigelser, så meget er tydeligt. Tidligere i ugen lavede John McAfee en latterlig prisforudsigelse for Bitcoin. Mens han føler sig sikker på, at US $ 500.000 pr. BTC ikke er umuligt, har resten af ​​verden en anden mening. Goldman Sachs tager en mere beskeden tilgang lige nu. Mere specifikt mener gruppen, at Bitcoin kan teste US $ 3000 igen meget snart.

Det er sæsonen Bitcoin Trader

År 2017 har været ret godt for Bitcoin hidtil. På trods af nogle mindre tilbagekøb forbliver Bitcoin-prisen ret bullish. På et tidspunkt ramte prisen endda US $ 3.000, selvom det ikke varede så længe. Bare sidste weekend dråbte prisen under US $ 2.000 for første gang om et stykke tid. Det er tydeligt, at der er meget volatilitet for så vidt angår kryptokurrency. Så igen kan man argumentere for, at disse kun er voksende smerter https://www.onlinebetrug.net/da/bitcoin-trader/ på Bitcoin Trader vejen til modenhed.

Goldman Sachs føler Bitcoin vil afslutte året stærkt
Mange mennesker forbliver meget bullish på Bitcoin af åbenbare grunde. Den nylige John McAfee pris forudsigelse er langt en af ​​de mere latterlige vi har set i de seneste år. Goldman Sachs holder tingene mere beskedne, med en prisforudsigelse på US $ 3.000. Mere specifikt mener institutionen, at Bitcoin endda kan teste US $ 3.700 før året er overstået. Ingen af ​​disse mål er umuligt at opnå. Markedet synes dog stadig lidt bearish.

Hidtil har Sheba Jafaris forventninger til Bitcoin noget gået i opfyldelse. Denne forudsigelse udtalte, hvordan US $ 1.856 ville fungere som en stærk støtte til Bitcoin. I forlængelse af sidste weekends dip holdt den pågældende linje onlinebetrug sig selv for tiden. Vi har brug for prisoverskridelser, før det opadgående momentum kan fortsætte igen. Nu hvor dipen er bag os, vil det være interessant at se, hvordan prisen vil svare. Det ser ud til, at der er plads til fremtidige gevinster, men de har endnu ikke korrekt udviklet sig.

Det er altid interessant at se grupper som Goldman Sachs vejer ind på Bitcoin prisen. Det er tydeligt, at den populære cryptocurrency er på tankerne hos mange mennesker lige nu. Med finansielle institutioner opmærksomme på, er gode ting bundet til at ske før eller senere. De fleste af tabene er hidtil blevet inddrevet af Bitcoin, men der er ingen reel „gevinst“ at tale om. De kommende dage og uger vil være meget interessante for verdens førende kryptokurrency. Forvisset Goldman Sachs vil holde øje med, hvordan tingene går videre.