US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) har offentliggjort ny vejledning til udvekslinger og clearinghuse for cryptocurrency-derivatlister. Flytningen var længe ventet af handelsbranchen i forbindelse med bekymringer over vettingprocessen for nye kontrakter.

Bitcoin Loopholeoffentliggør regler

Den rådgivende fra CFTC under ledelse af Amir Zaidi, direktør for Division of Market Oversight (DMO), sagde, at udvekslinger, der ønsker at lancere kryptocurrency-derivatkontrakter, skal være i stand til at overvåge underliggende cryptocurrency spotmarkeder samt https://www.onlinebetrug.net/da/bitcoin-loophole/ at Bitcoin Loophole have en plan for koordinering med føderale regulatorer, og nå ud til markedsdeltagere til at anmode om kommentarer om en ventende kontraktstart, ifølge Wall Street Journal .

„CFTC-personale er forpligtet til at give lovgivningsmæssig klarhed så meget som muligt. Da det virtuelle valutamarked fortsætter med at udvikle sig, vil CFTC-medarbejderne søge yderligere vejledning for at hjælpe markedsdeltagerne med at holde trit med innovation, samtidig med at de overholder CFTC-reglerne. “

Brian Bussey, direktør for afdelinger for clearing og risiko (DCR), forklarede yderligere betydningen af ​​den nye vejledning udstedt af den amerikanske finansielle vagthund.

„CFTC-medarbejderne leverer disse oplysninger til dels for at hjælpe markedsdeltagerne med at designe risikostyringsprogrammer, der tager højde for de nye risici, der pålægges af virtuelle valutaprodukter. Derudover er vejledningen designet til at sikre, at markedsdeltagerne følger passende ledelsesprocesser med hensyn til lanceringen af ​​disse produkter. “

De første Bitcoin Revolution

De første bitcoin futures kontrakter blev udstedt https://www.onlinebetrug.net/da/bitcoin-revolution/ i Bitcoin Revolution december 2017 og udløste det mest spændende rally nogensinde på markedet for kryptokurrency, hvilket skubbede Bitcoin til sin heltid på 20.000 dollar. Volatilitet i det digitale valuta rum, bekymringer over manglende gennemsigtighed af nogle handelsplatforme og en række hackingsepisoder har ført til, at Futures Industry Association (FIA) opfordrer til en hård holdning til CFTC’s kryptocurrency-derivater.

Den nye vejledning peger på, at for at kunne optage en ny virtuel valutaderivatkontrakt skal udveksling og clearinghuse tilbyde øget markedsovervågning, tæt koordinering med CFTC personale, stor erhvervsdrivende rapportering, opsøgende medlem og markedsdeltagere og derivat clearing organisation (DCO ) risikostyring og styring.

CFTC besluttede at Bitcoin et al. skulle betragtes som råvarer fra et lovgivningsmæssigt synspunkt i 2015. Som råvarer falder kryptokurver under tilsyn af den regulerende myndighed, som siden da har truffet foranstaltninger mod uregistrerede Bitcoin-futuresudvekslinger. Derudover har CFTC foreslået vejledning om, hvad der er et afledt marked, og hvad er et spotmarked i den virtuelle valutakontekst, og har advaret om værdiansættelser og volatilitet samt vaskehandel og præarrangerede handler.