Bitcoin hit $ 20k i 2017 uden institutioner, hvad er der næste i 2019?

På trods af en overvældende følelse af bearishness i både det sentimentelle bitcoin og selve prisen, er der mange udviklinger, der skal forekomme i de næste 18 måneder, der kunne kick off en anden bull run. Forbedringer af bitcoin-infrastrukturen synes at ske i et tempo, der aldrig før er set i rummet. Prisen har imidlertid ikke reageret på fundamentet … Endnu.

Sidste gang Bulls Ran, denne gang ser vi på en stampede
Der er ingen tvivl om det, 2018 har været noget af en realitetskontrol for mange bitcoin-entusiaster. Udryddelsen af ​​sidste års episke tyr marked synes at have stort set givet plads til pessimisme, og markedstemperaturen omkring rummet er mindre optimistisk end det nogensinde har været i mange deltagers hukommelse.

Som en Twitter-bruger påpeger, har bitcoin imidlertid opnået sin $ 20.000 heltidshøj, uden at mange af de udviklinger, der er sket, er blevet annonceret eller forventes at komme i de næste tolv måneder eller deromkring:
Der er helt sikkert meget at være optimistisk om i bitcoin lige nu. Den første kryptokurrency har grebet opmærksomheden hos nogle af de traditionelle finansbranches største institutioner, og hvor der engang var skepsis, kan intriger nu findes.

I resten af ​​2018 og frem til 2019 er der mange begivenheder, der kommer i gang, der kan godt gnist en tyrløb, der sandsynligvis vil dværge dem alle før det.

For det første er der Bitcoin Code

For det første er der Bakkt- platformen med baggrund fra ICE, https://www.onlinebetrug.net/da/bitcoin-code/ sammen Bitcoin Code med Microsoft og Starbucks. Det nye produkt forventes at gøre eksponering for BTC lettere end nogensinde før for både detail- og institutionelle investorer. Det skal lancere i november.

På samme måde undersøger Goldman Sachs stadig, hvordan man kan bringe både en handelsbænk og en forældremyndighed til markedet. Disse to udviklinger fra et sådant etableret navn vil helt sikkert inspirere tillid blandt andre pengeinstitutter, at bitcoin ikke vil forsvinde helst snart.

Derudover synes der Bitcoin Evolution

Derudover synes der at være stor interesse fra klienterne af finansielle tungvægte Morgan Stanley og Citigroup . Begge er i færd med at lancere futures og afledte produkter omkring BTC. Disse udviklinger anses af mange for at være i https://www.onlinebetrug.net/da/bitcoin-evolution/ stand Bitcoin Evolution  til at bringe stabilitet til den stærkt volatile aktivklasse. Dette vil igen gøre at investere i bitcoin mere tiltrækkende for dem med den finansielle overflytning til at drive priserne høje høje.

Selv de forskellige Crypto ETF’er foreslået til SEC har fået fornyet håb gennem udnævnelsen af ​​Elad Roisman til kommissærens stilling . Roisman vides at være støttende til kryptokurver, og hans nominering af præsident Trump og efterfølgende optagelse i tilsynsorganet kan kun være positivt for det digitale aktivrum fremad.

Borte fra den almindelige finansielle interesse i bitcoin er der også en spændende udvikling på vej ud fra et teknisk synspunkt. Lynnetværket fortsætter med at gøre fremskridt og flere kanaler åbner om dagen. Opgraderingen skal give bitcoin mulighed for at håndtere et langt større antal transaktioner, når den næste tyrløb sparker ud.

I løbet af markedsoverskuddet i 2017 blev der støbt stor tvivl om brugen af ​​bitcoin-protokollen, fordi gebyrer rakede samtidig med, at prisen gjorde. Dette var helt sikkert ansvarlig for mange udforskning af alt-møntmarkeder, da de troede, at bitcoin ville forblive for dyrt til praktisk brug.